Klinikteamet

Klinikteamet

Lene Henningsen

Tandlæge

Klinikejer ABC tandlægerne.
Uddannet Københavns Tandlægeskole 2001.

Er god til: Alle former for tandrestaurerende arbejde, fast protetik i form af kroner, broer m.v.

Helene Stjernholm Ravn

Tandlæge

Uddannet Københavns Tandlægeskole 1999. Helene er sideløbende ved at tage kurser i komplekse bidfunktions problematikker.

Er god til: Alle former for tandrestaurerende arbejde, fast protetik m.v.

Emilie Wijngaard

Tandlæge

Emilie er både uddannet tandplejer i 2007 og Tandlæge i 2013 fra Københavns Universitet. Emilie har også arbejdet i børnetandplejen og underviser desuden på tandlægeskolen i Parodontose behandlinger. Emilie udfører alle almindelige former for tandbehandling med særlig interesse indenfor PA og parodontalkirurgi.

Er god til: Alle former for tandrestaurerende arbejde, fast protetik m.v.

Elisabeth Smith

Tandplejer

Elisabeth blev uddannet tandplejer i 2019 fra Københavns Universitet. Elisabeth har særlig interesse for kosmetisk tandpleje og er klinikkens Invisalign behandler. Hun udfører desuden også almindelige undersøgelser, paradentosebehandlinger, små plastfyldninger og tandblegninger. Elisabeth står desuden for klinikkens sociale medier.

Thea Sonne

Tandplejer

Thea blev uddannet tandplejer i 2020. fra Københavns Universitet. Thea udfører alle former for tandplejer opgaver, som undersøgelser, tandrensninger, Parodentosebehandlinger, små plast fyldninger samt tandblegninger. Thea er meget detaljeorienteret og grundig i sit arbejde.

Niels Ulrich Hermund

Specialtandlæge og kirurg

Alle kirurgiske behandlinger – herunder implantatbehandinger, retrograde rodfyldninger og fjernelse af visdomstænder – udføres af den velansete specialtandlæge.

Dominika Sojska

Klinikassistent

Dominika blev uddannet i 2012 efter at have været elev hos ABC Tandlægerne. Dominika har altid styr på teknologien, når vi gør brug af 3D-scanner og panorama røntgen. Dominika assistere til alle former for tandbehandling også ved kirurgiske indgreb med Niels Ulrich.

Karina Gregersen

Klinikassistent

Karina er en meget erfaren og dygtig klinikassistent. Hun blev uddannet i 1995. Karina har fulgt Lene siden arbejdet på klinikken siden 2004.
Karina sørger for alt kontorarbejde, varelager samt assisterer ved alle typer af behandling.

Trine Njor

Klinikassistent

Trine blev uddannet i 1994 og har arbejdet i privat praksis siden uddannelse. Trine har en bred erfaring indenfor administration og alle kliniske områder. Hun assisterer til alle behandlinger herunder kirurgi Med Niels Ulrich. Trine tager løbende kurser i udvidet profylakse, plast og blegning.

Deama Elshayah

Studentermedhjælper

Deama er tandlægestuderende og har netop færdiggjort sin bachelor. Deama hjælper til på klinikken både om eftermiddagen og i weekenden med alle typer opgaver ved stolen, i sterilen og receptionen.

Laura Friis Mûller

Studentermedhjælper

Laura er tandplejerstuderende og er på sit første år. Laura hjælper til på klinikken om eftermiddagen og weekenden med alle. typer opgaver ved stolen, i sterilen og receptionen.

Frederikke Vimtrup

Klinikassistent elev

Frederikke startede på klinikken i December 2020 og er elev på klinikken. Frederikke forventes at færdigudlært i 2022 og assisterer ved alle former for almindelig tandbehandling.