Klinikteamet

Klinikteamet

TANDLÆGER

Lene Henningsen

Tandlæge

Klinikejer abc-tandlægerne.
Uddannet Københavns Tandlægeskole 2001.

Er god til: Alle former for tandrestaurerende arbejde, fast protetik i form af kroner, broer m.v.

Anita Degn Larsson

Tandlæge

Anita er uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 1991. Anita arbejder med alle former for tandbehandlinger, men har særlig interesse for arbejde med plastrestaureringer og kosmetiske behandlinger, herunder Invisalign. Anita underviser desuden på Tandlægeskole i caries og plast.

Emilie Wijngaard

Tandlæge

Emilie er uddannet tandlæge i 2013 fra Københavns Tandlægeskole og har været ansat på klinikken siden 2019. Emilie underviser også en dag om ugen på tandlægeskolen i afdelingen for parodontologi.
Emilie har stor interesse indenfor parodontitis og Emile udfører klinikkens parodontitisoperationer og holder sig jævnligt opdateret i de nyeste behandlingsmuligheder. Emilie har desuden erfaring fra børnetandplejen og er ydermere tandplejer i 2007. Emilie udfører også almindelig tandbehandling, som fx plastfyldninger, kroner, broer, rodbehandlinger o.s.v.

Sophie Boberg-Ans

Tandlæge

SPECIAL TANDLÆGE OG KIRURG

Niels Ulrich Hermund

Specialtandlæge og kirurg

Alle kirurgiske behandlinger – herunder implantatbehandinger, retrograde rodfyldninger og fjernelse af visdomstænder – udføres af den velansete specialtandlæge.

TANDPLEJERE

Laura Friis Mûller

Tandplejer

Laura er uddannet tandplejer i juni 2023. Laura har været studentermedhjælper hos abc-tandlægerne siden 2020. Hun varetager opgaver som undersøgelse, tandrensning, parodontitisbehandlinger samt blegninger og mindre plastfyldninger. Laura er omhyggelig og samarbejder tæt med klinikkens tandlæger i udarbejdelse af behandlingsplaner.

Erla Maria Arnadottir

Tandplejer

Erla er uddannet tandplejer fra Københavns Universitet i 2017. Erla startede hos abc-tandlægerne i juni 2023. Erla har både erfaring fra privatpraksis og børne- og ungdomstandplejen. Erla udfører undersøgelser, tandrensninger, parodontosebehandlinger og tandblegninger.

Søren Kofoed

Tandplejer

Søren er uddannet fra Københavns Universitet i 2017. Han udfører undersøgelser, tandblegninger og laver små plastfyldninger. Derudover har Søren stor interesse for paradontosebehandlinger. Søren arbejder tæt sammen med klinikkens tandlæger med udarbejdelse af behandlingsplaner.

KLINIKASSISTENTER

Karina Gregersen

Klinikassistent

Karina er en meget erfaren og dygtig klinikassistent. Hun blev uddannet i 1995. Karina har fulgt Lene siden arbejdet på klinikken siden 2004.
Karina sørger for alt kontorarbejde, varelager samt assisterer ved alle typer af behandling.

Trine Njor

Klinikassistent

Trine blev uddannet i 1994 og har arbejdet i privat praksis siden uddannelse. Trine har en bred erfaring indenfor administration og alle kliniske områder. Hun assisterer til alle behandlinger herunder kirurgi Med Niels Ulrich. Trine tager løbende kurser i udvidet profylakse, plast og blegning.

Dominika Sojska

Klinikassistent

Dominika blev uddannet i 2012 efter at have været elev hos abc-tandlægerne. Dominika har altid styr på teknologien, når vi gør brug af 3D-scanner og panorama røntgen. Dominika assistere til alle former for tandbehandling også ved kirurgiske indgreb med Niels Ulrich.

ADMINISTRATION

Birgitte Haaning

Klinikadministrator

Birgitte er uddannet skolelærer og familieterapeut. Birgitte varetager personalets trivsel og er Lenes sparringsparther i klinikkens processer og udvikling. Derudover er Birgitte en del af abc’s team i receptionen.