Invisalign

Tandretning med Invisalign

Invisalign er en måde at rette tænder på med næsten usynlige, aftagelige plastskinner. Med Invisalign slipper du for gammeldags ”togskinner” og du kan få rettet tænder i alle aldre.

1. Forundersøgelsen
Går du med overvejelser om at få rettet tænder, skal du ikke tøve med at bestille tid til en forundersøgelse. Her taler vi om dine ønsker og giver vores vurdering om behandlingen er den rette for dig. Derefter laver vi et 3D scan af dine tænder og tager kliniske fotos, viser sig en simulation af resultatet og oplyser dig om prisen for dit forløb. Du modtager også efterfølgende din video med behandlingsforløbet i 3D-simulation på mail, så du i betænkningstiden og senere i behandlingsforløbet kan tilgå din plan.

2. Forløbet med Invisalign
Har du valgt at påbegynde behandlingen vil du nu få udleveret dine første skinner, blive instrueret i hvordan du bruger dem og få information om videre forløb. Skinnerne bæres 22 timer i døgnet og tages af ved indtag af mad og drikkevarer. Alt afhængigt af din case, vil du skulle skifte skinne hver/hver anden uge og får typisk udleveret skinner frem til næste kontrol tid. Kontrollerne løber typisk mellem hver 4-8 uge. Vi tager dig i hånden hele vejen og sørger altid for, at du får kontroltider der passer til dit forløb, så du effektivt kommer i mål.

3. Når du er færdig
Når sidste skinne er overstået, gennemgår vi resultatet sammen. Sommetider vil små justeringer være nødvendigt for et tilfredsstillende resultat. Om det er tale om ekstra skinner, eller kosmetiske justeringer på fx fortænderne, vil vi gøre vores bedste for at du går herfra med dit drømme smil. Til slut scanner vi munden igen, tager afsluttende fotos og du får en tid til at få sat retentionstråd på, så vi er sikre på du bevare resultatet. Herefter scanner vi tænderne igen så du også kan modtage 3 sæt natskinner der igen er din sikkerhed for, at tænderne bliver siddende hvor de skal. Alt ovenstående beskrevet er inkluderet i prisen.

Følg os på Facebook og Instagram på @abctand for at se flere før/efter billeder.