Finansiering – Sundhed+

Finansiering af din tandlægebehandling med Sundhed+

Du kan finansiere din tandlægebehandling hos ABC Tandlægerne gennem vores samarbejdspartner Sundhed+.

Lån op til 50.000 kr.
Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en Sundhed+ Kredit. Afhængig af din økonomi vil du blive bevilget mellem 3.000 kr. og 50.000 kr.

Det tager under to minutter at ansøge om en Sundhed+ Kredit, og du får svar med med det samme. Så snart du er godkendt, er du klar til at benytte din Sundhed+ Kredit til den tandbehandling, du har brug for.

Fleksibel betalingsordning
Som medlem af Sundhed+ og med en aktiv Sundhed+ Kredit, får du adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning. Du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage hver måned, og hvor mange måneder du ønsker at afdrage over (mellem 24 og 60 måneder).

Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse mere og ansøge her.

Låneeksempler
Vi har lavet nogle låneeksempler som giver dig en idé om den månedlige ydelse og samlet beløb til tilbagebetaling på en Sundhed+ Kredit.

Låneeksemplerne er vejledende, og må ikke betragtes som lånetilbud. Debitorrenten samt kreditbeløbet afgøres ud fra dine økonomiske forhold.

Har du spørgsmål, sidder Sundhed+ flinke kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe dig både på telefon 8282 8383 og på e-mail: kontakt@sundhedplus.dk.